Den där lokalen

image

Här om dagen var jag i min ateljé för att hämta lite prylar. Pannåerna stod lutade mot väggarna. Jag bäddrade igenom de färdigmonterade tavlorna. Insåg att jag måste bli av med dem snart, för att börja på något nytt.

Känslan av att de står i vägen växte. De blockerar.

Det värsta är att jag håller på att lämna dem. Om jag inte ställer ut dem snart kommer jag tappa känslan för dem. Och ska jag göra en utställning måste det ju fortarande brinna lite, åtminstone glöda någonstans.

Jag måste med andra ord ordna en utställnig omgående. Jag behöver hitta en lokal.

I natt ska jag uppdatera min hemsida, sen ska jag förnedra mig på sociala forum och försöka finna den där lokalen.

Det är planen.

Pin it on PinterestShare on Twitter+1Share on Facebook

One thought on “Den där lokalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>